Blogs


Tulpenvelden

Elk jaar staat dit uitje op de planning! Een middag naar de tulpenvelden. In deze blog vertel ik jullie waar je ze kunt vinden en deel ik uiteraard mijn ervaring met foto's.

Lees meer »

Afdrukmogelijkheden

Via Fotografie Sander Vlug kan je diverse producten bestellen. In deze blog zal ik jullie meer vertellen over deze producten en de belangrijkste eigenschappen.

Lees meer »

Evenementen

Elk jaar komen ze weer terug, evenementen. Al een jaar van te voren staan de meeste in de agenda. Behalve in 2020, het jaar van Corona waarbij alle evenementen werden geannuleerd. Elk jaar heb ik een aantal vaste evenementen, welke ik in deze blog graag toelicht. 

Lees meer »

Noorderlicht

Het noorderlicht, wat is het? En wat doet het? Hoe ontstaat het? Dit waren vragen voor mij, voordat ik op pad ging om het mooie natuurfenomeen te spotten.

Lees meer »

Foto albums

In deze blog zal ik jullie uitleggen welke fotoboek in aanbied en wat de voordelen en nadelen zijn per boek. De boeken welke ik aanbied bestel ik bij twee verschillende leveranciers, de ene leverancier komt uit in Duitsland, de andere leverancier is gevestigd in Portugal. Het grootste verschil is de kwaliteit en hoe de producten gedrukt worden. 

Lees meer »

Big 5

Wanneer je je inleest over Zuid-Afrika of een van de andere Afrikaanse landen lees je vaak over de "Big Five", maar wat is de "Big Five" precies?  Weet jij wat de “Big Five” betekent? En waarom het zo bijzonder is om tijdens een safari de “Big Five” te zien? Dat ga ik je uitleggen in deze blog. 

Lees meer »

Instant Design Tool test

Een aantal weken geleden kreeg ik een e-mail vanuit Instant Design Tool met de vraag of ik de software wilde testen en een blog wil schrijven over dit product. De test is in deze blog te lezen.  

Lees meer »

Studentendrukwerk Bierviltjes

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Femke van www.studentendrukwerk.nl. Sinds kort bedrukken zij ook bierviltjes, aan mij de vraag of ik deze viltjes wilde gaan testen en hier een review over wilde schrijven.

Lees meer »

Facebook

Facebook heeft de tijdlijn regels aangepast en hierdoor zie je een stuk minder vaak bedrijvenpagina's voorbijkomen. Ook berichten van Fotografie Sander Vlug komen hierdoor minder op je tijdlijn te staan. Dit is zonde natuurlijk!

Lees meer »

Griekenland

 Op 27 september werd ik gebeld door Travelution. (Sinds 1999 is Travelution het nummer één bestemmingsvakblad met veel (praktische) informatie over landen, regio's en steden). Ik mocht in opdracht van hen een week naar een bestemming in Griekenland om hier foto's te maken.

Lees meer »

Fotofabriek

Op 31 maart werd er contact met mij opgenomen door Fotofabriek.nl, ik mocht van hen een canvas premium testen.

Lees meer »

Hoe het begon..

Sinds 2012 ben ik bezig met fotografie, het begon allemaal doordat ik op Curacao wat vakantiefoto's maakte. Deze waren erg goed gelukt en ik vond het erg leuk om te doen.

Lees meer »

Saal-Digital fotoboek review

Enige tijd geleden kwam ik een bericht tegen van Saal Digital Nederland, hierbij vroegen ze personen een fotoproduct te testen. Deze kans greep ik natuurlijk aan, kijken wat Saal-Digital beter kan dan de andere bedrijven.

Lees meer »

Ideeën  voor een blog? Laat het hieronder weten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.