Hoe het begon..

Gepubliceerd op 15 juli 2016 om 10:49

Sinds 2012 ben ik bezig met fotografie, het begon allemaal doordat ik op Curacao wat vakantiefoto's maakte. Deze waren erg goed gelukt en ik vond het erg leuk om te doen.

Van mijn schoonvader kreeg ik een camera om foto's mee te kunnen maken.  Vaak gingen wij samen op pad om foto's te maken. Ik kreeg hier steeds meer handigheid en ervaring in. Ondertussen was het tijd voor een nieuwe camera, dit keer een spiegelreflexcamera. Het werd een Sony camera, ik vond de Sony een stuk sneller en makkelijker dan een Nikon of Canon. 

 
Na veel foto's van natuur en dieren, werd het tijd om mensen te gaan fotograferen. Dit begon bij mijn eigen familie. Het beviel erg goed, waardoor ik ook vriendengroepen ging fotograferen en zo ging het balletje rollen. 
Ik ging steeds meer mensen fotograferen en naar meer evenementen. Totdat ik de eerste bruiloft ging fotograferen, deze was van vrienden. Zij waren erg tevreden over de foto's en hierdoor leek het mij leuk om hiermee door te gaan. Alle foto's zette ik op mijn facebookpagina om zo alle foto's te delen met andere mensen. Eerst was ik blij met 200 volgers, maar dit werden er al snel meer. 
Ik ging steeds meer verbeteren in het bedrijf, zoals bedrijfskleding en een eigen website. Sinds februari 2016 ben ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en moet ik alles officieel vastleggen. 
Ik krijg steeds meer opdrachten en dat is erg fijn. Ik wil steeds meer gaan uitbreiden en meer opdrachten gaan doen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.