Afdrukmogelijkheden

Gepubliceerd op 15 oktober 2021 om 09:51

Via Fotografie Sander Vlug kan je diverse producten bestellen. In deze blog zal ik jullie meer vertellen over deze producten en de belangrijkste eigenschappen.

 

Fotoboek

Ik lever 3 soorten fotoboeken:

- Extra luxe album

- Luxe album

- Luxe album met acrylglas

Wil je meer informatie lezen over deze boeken, lees dan deze blog.

 

Wand decoratie

Alle wanddecoratie laat ik drukken bij mijn vaste drukkerij in Duitsland. Alle producten worden zorgvuldig verpakt en snel verstuurd. Vaak zijn de producten binnen een week bij de klant. Ik bied 3 verschillende producten aan:

Canvas, iedereen is wel bekend met canvas. Deze heeft een klassieke uitstraling, maar slijt sneller dan andere materialen en is bovendien niet waterbestendig. Dit is de goedkoopste oplossing.

 

Hardschuimplaat, dit product heeft een moderne uitstraling en is slijtvast. De prijs van dit product is gemiddeld. Dit product is erg licht, hierdoor kan je hem gemakkelijk ophangen. 

 

Aluminium, heeft een luxe uitstraling, Is slijtvast en kan zelfs buiten gehangen worden. Voor dit product betaal je vaak wel iets meer, maar ik vind dit zeker de moeite waard. Dicht tegen de muur of met een afstandhouder, beide erg mooi.

 

Fotoafdruk op papier

Ook alle fotoafdrukken op papier laat ik afdrukken in Duitsland. De drukkerij in Duitsland heeft een snelle service en bovendien scherpe prijzen. 

De kwaliteit is uiteraard erg goed en ze hebben diverse maten beschikbaar.

 

Wil je een foto laten afdrukken, neem dan hier een kijkje voor de prijzen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.