Nieuwsbrief

Gepubliceerd op 30 november 2018 om 14:48

Nieuwsbrief 2018

Nieuwsbrief 2018

Recensies

Via mij hebben al veel mensen een fotoshoot geboekt, de meeste zijn erg blij en tevreden met het resultaat. Omdat ik hoop dat Fotografie Sander Vlug in 2019 nog verder kan groeien wil ik jullie vragen om een recensie/aanbeveling te schrijven via Facebook of per mail. Dit kan via de onderstaande link:

https://www.facebook.com/pg/fotografiesandervlug/reviews/ 

Ik zou het heel fijn vinden als er nog meer recensies op komen te staan, daarom wil ik jullie als blijk van waardering na de aanbeveling een cadeaubon aanbieden van €10,-. 

Indien je al een recensie hebt geschreven, kun je dit laten weten en ontvang je ook een cadeaubon ter waarde van €10,-.

Alvast bedankt!!

(de cadeaubon is 2 jaar geldig en mag ingewisseld worden op elk product).

 

Website

Een aantal weken geleden heb ik de website een goede update gegeven. Deze is nu weer up-to-date met nieuwe foto's en een duidelijke indeling. Ook zijn er op de website blogs te lezen. Wil je recensies lezen van andere klanten, ook deze zijn online te vinden.

Nu kan je ook een account aanmaken en hier je bestellingen inzien en volgen.

 

Heb je opmerkingen over de website, laat het me gerust weten.

 

Studio 

Zoals de meeste van jullie wellicht weten heb ik begin dit jaar mijn studioruimte moeten verlaten en heb ik tot op heden nog geen nieuwe ruimte gevonden.

Hierdoor heb ik bijna dit hele jaar geen fotoshoot binnen kunnen doen.

 

Vanaf februari (als alles mee zit) heb ik  weer een nieuwe ruimte beschikbaar en kan ik weer studioshoots gaan aanbieden.

Houdt de website/Facebook pagina goed in de gaten.

 

Actie!

Reserveer in 2018 en kom in 2019 langs!

Nog t/m 31 december krijg je 15% korting op een fotoshoot wanneer je deze reserveert via de website.

Gebruik actiecode “DECEMBER18”.

 

Facebook

Op Facebook heb ik 1.708 volgers, er zijn 84 recensies gegeven met een gemiddeld cijfer van een 4.8 uit 5! Mede dankzij jullie! Bedankt!!

Houdt de Facebookpagina goed in de gaten, hier komen regelmatig leuke acties voorbij en natuurlijk zie je leuke foto’s voorbijkomen.


Nieuwsbrief 2017

Acties!

Reserveer in 2017 en kom in 2018 langs!

 Nog t/m 31 december krijg je 15% korting op een fotoshoot wanneer je deze reserveert via de website.

Gebruik actiecode “KORTING17”.

 

Decembermaand

 Naast deze actie is er ook de decemberactie. 5 dagen in december wordt er een superkorting gegeven. Houdt de Facebookpagina goed in de gaten.

 Op alle aanbiedingen geldt, reserveer nu en kom later langs.

  

Feestdagen!

De feestdagen staan weer voor de deur. Weet je nog niet wat je iemand cadeau wil doen? Geef dan een cadeaubon van Fotografie Sander Vlug. De cadeaubon is 1 jaar geldig en kan op alles ingewisseld worden. Verkrijgbaar vanaf 5 tot 70 euro. Combineren is mogelijk.

 

 Website

Op de website zijn ook blogs te lezen, zo heb ik diverse producten mogen testen en ben ik in oktober op reis geweest voor een reismagazine. De foto’s van deze reis zijn in januari te vinden in het blad Photo Exclusive van Travelution. Bezoek de website voor de diverse blogs.

  

Facebook

Op Facebook heb ik 1.634 volgers, er zijn 74 recensies gegeven met een gemiddeld cijfer van een 4.8 uit 5! Mede dankzij jullie! Bedankt!!

 Houdt de Facebookpagina goed in de gaten, hier komen regelmatig leuke acties voorbij en natuurlijk zie je leuke foto’s voorbijkomen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.