Saal-Digital fotoboek review

Gepubliceerd op 26 mei 2016 om 10:52

Enige tijd geleden kwam ik een bericht tegen van Saal Digital Nederland, hierbij vroegen ze personen een fotoproduct te testen. Deze kans greep ik natuurlijk aan, kijken wat Saal-Digital beter kan dan de andere bedrijven.

Snel een mail gestuurd en de software via de website gedownload. Ik ging snel aan de slag om een fotoboek te maken, deze wil ik gaan gebruiken voor promotiedoeleinden.

De software werkt zeer eenvoudig en is ook snel. Alles is overzichtelijk weggezet, je kunt alles makkelijk vinden en je hebt veel keuze.

Nadat ik de foto’s in het boek had verwerkt en had gecontroleerd, heb ik het boek besteld, zeer snel een bevestiging ontvangen en binnen een week een e-mail dat het boek is verstuurd. Vandaag heb ik het boek binnen gekregen, netjes verpakt, om beschadigingen te voorkomen. En wat een resultaat! De kleuren zijn vele malen puurder, standaard platliggend & geen logo.

Prachtig boek, waarvan ik er zeker meer ga maken.

Meer informatie kan je vinden op www.saal-digital.nl.

Saal-Digital, bedankt voor deze kans, jullie hebben er een klant bij!

En vergeet niet, ik maak naast een fotoreportage ook een prachtig fotoboek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.