Foto albums

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 12:22

In deze blog zal ik jullie uitleggen welke fotoboek in aanbied en wat de voordelen en nadelen zijn per boek. De boeken welke ik aanbied bestel ik bij twee verschillende leveranciers, de ene leverancier komt uit in Duitsland, de andere leverancier is gevestigd in Portugal. Het grootste verschil is de kwaliteit en hoe de producten gedrukt worden. 

 

De 3 soorten albums welke ik aanbied zijn:

- Extra luxe album

- Luxe album

- Luxe album met acrylglas

Voor alle genoemde albums is het tevens mogelijk deze in een mooie box geleverd te krijgen. 

 

 

 

Extra luxe album

Dit album wordt compleet met de handgemaakt in Portugal. Het fotoboek is erg zwaar en voelt erg stevig aan. 

De albums zijn gemaakt met Fujifilm-fotopapier (Digital Paper Fujicolor Crystal Archive Type DPII), verzonken gemonteerd op karton, waardoor platliggende bladzijden ontstaan ​​zonder goot of insnijding. Zacht en verfijnd met een prachtige constructie. Er zijn 4 verschillende opties voor fotopapier: zijde, glans, glans met UV-lak en glanzend met fluwelen afwerking. Dit album is helemaal te ontwerpen hoe jullie willen, zo kunnen we kiezen uit meer dan 40 kleuren voor de kaft, verschillende kleuren aan de binnenkant. We kunnen ook het lint van de box aanpassen indien gewenst. 

Dit boek is mijn aanrader, het voelt goed aan en het ziet er luxe uit!

 

 

 

Luxe album

Dit album wordt gemaakt in Duitsland. Het album is 100% platliggend en heeft dikke pagina's. 

Door de speciale lay-flat binding kunnen foto's op twee pagina's tegelijk geplaatst worden zonder verlies van belangrijke afbeeldingselementen! 

De kaft is in 6 verschillende speciale covers te bestellen (lederoptiek, metallic, houtoptiek, kurk, effen kleur of linnen) en hierbij kies ik voor een trouwalbum altijd voor gewatteerd (3mm wattenlaag), hierdoor voelt het boek nog luxer aan.

De foto's worden gedrukt op speciaal fotopapier, dit zijdematten oppervlakte heeft een fijne gelijkmatige structuur. Hierdoor ziet het boek er luxe en hoogwaardig uit. Het fotoboek komt altijd zonder barcode, hierdoor komen de afbeeldingen op een bijzonder verfijnde en hoogstaande manier gepresenteerd.

Luxe album met Acrylglas

Ook dit album wordt gemaakt in Duitsland en heeft dezelfde kenmerken als het luxe album. Alleen deze variant heeft in plaats van een complete lederlook kaft een voorkant van Acrylglas. 

 

 

Alle bovenstaande albums zijn in diverse maten te bestellen via onderstaande link:

Fotoboek

 

Extra luxe album


Luxe album


Luxe album acrylglas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.