Studentendrukwerk Bierviltjes

Gepubliceerd op 16 november 2018 om 11:04

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Femke van www.studentendrukwerk.nl. Sinds kort bedrukken zij ook bierviltjes, aan mij de vraag of ik deze viltjes wilde gaan testen en hier een review over wilde schrijven.

Dit heb ik geaccepteerd en daarom deze blog.
Naar aanleiding van de email van studentendrukwerk heb ik een win-actie opgezet. Pauline heeft deze gewonnen en in overleg met haar, hebben we bierviltjes ontworpen. 

De bierviltjes kunnen per 25 stuks ontworpen worden. Je kunt op 2 manieren de viltjes maken, de eerste optie is een PDF-bestand aanleveren , de tweede optie is voor de meeste mensen de makkelijkste optie en dit is een ontwerp maken via de website (www.studentendrukwerk.nl/producten/bierviltjes). Via deze manier krijg je het viltje te zien en kan je direct zien hoe deze gaat worden. Ik heb de viltjes ook besteld via de tweede optie. 

Het proces via de website was erg duidelijk en het zit erg makkelijk in elkaar. Zo kan je zelf je afbeelding uploaden, aanpassen en eventueel bewerken. Ook kan je een tekst toepassen en deze aanpassen qua grootte en lettertype.  Tijdens mijn ontwerp liep ik nergens tegen aan en ging het erg gemakkelijk,. Wanneer je tijdens je ontwerp, nog niet zeker bent over het resultaat kan je je ontwerp opslaan en later eventueel nog aanpassen. Wanneer je klaar bent, kun je het ontwerp weer openen en bestellen.  Tijdens het bestellen kan je ervoor kiezen om het product nog te laten controleren door een ontwerper van Studentendrukwerk.nl. Zij kijken dan of de vormen en het ontwerp netjes op de viltjes komt te staan.

 

Na de bestelling zijn er diverse e-mails verzonden om mij up-to-date te houden over het proces. Zo heb ik een e-mail gekregen wanneer de ontwerper het ontwerp heeft goedgekeurd, de viltjes op de post gedaan zijn en wanneer ik de viltjes thuis kan verwachten. Dit is erg handig, omdat je op deze manier precies kan zien waar je viltjes zijn in het proces en wanneer je ze thuis hebt. Nadat de viltjes waren verzonden waren ze snel binnen. 

De viltjes waren netjes verpakt in plastic met daaromheen een stevige kartonnen doos. Hierdoor is er geen mogelijkheid op eventuele beschadigingen. 

 

Het gebruiken de de viltjes zal de kwaliteit testen als ze nat worden. Maar tot nu toe voelen ze goed aan en zien er kwalitatief goed uit.

 

Bedankt voor dit mooie product wat ik heb kunnen maken en ik heb erg tevreden over de wijze van bestellen en de service welke Studentendrukwerk.nl biedt. Ik raadt ze dan ook zeker aan. 

 

Studentendrukwerk.nl levert meer producten dan alleen viltjes. Zo kan je denken aan boeken, eindwerk, portfolio, een samenvatting of alles wat je nodig hebt als student. Kijk voor meer informatie op www.studentendrukwerk.nl/producten/scriptie

 

Tot de volgende blog!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.