Over Fotografie Sander Vlug

Mijn naam is Sander Vlug, geboren in 1991 te Rotterdam. Na een aantal jaar te hebben gewoond in de buurt van Rotterdam, woon ik nu samen met mijn vriendin in Oosterhout.

 

Sinds de zomer van 2012 ben ik begonnen met fotografie. Met een digitale camera begon ik het landschap in de buurt op de foto te zetten. Samen met mijn schoonvader ging ik vaak op pad om verschillende onderwerpen te fotograferen. Na een tijd kocht ik mijn eigen eerste spiegelreflexcamera om betere foto’s te kunnen maken. Door middel van veel oefenen en proberen leerde ik de camera goed kennen en ging ik naar diverse evenementen. 

 

Ik fotografeer niet alleen voor opdrachten maar ook veel in mijn vrije tijd als ontspanning. Diverse onderwerpen probeer ik dan zo goed mogelijk op de foto te zetten. Denk aan sportevenementen en wedstrijden, natuur of andere evenementen.

 

In de afgelopen jaren heb ik al diverse opdrachten mogen uitvoeren, zo kun je denken aan:

  • Bruiloften
  • Fotoshoots
  • Evenementen
  • Feesten

 

Uiteraard wil ik aan alle wensen voldoen van de klant, de klant in het zonnetje zetten. Nadat de foto’s zijn afgeleverd wil ik dat de klant tevreden terug kan kijken naar een onvergetelijk moment.

 

Trouwreportage, fotoshoot of een andere unieke gebeurtenis? Ik leg het met plezier en betaalbaar voor je vast.

 

... Because every picture tells a story...

 

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring (AVG)

Logo