Saal-digital Wanddecoratie review

Gepubliceerd op 24 september 2017 om 10:46

Na het testen van een fotoboek, was het nu tijd om de wanddecoratie van Saal Digital Nederland te testen.

Eerst kiezen welk soort wanddecoratie ik wilde gebruiken. Nadat ik de website goed had bekeken, had ik besloten om een afbeelding op aluminium te laten printen. De software van Saal stond natuurlijk al op mijn computer, snel een geschikte foto zoeken. Via de software van Saal kan je de afbeelding gemakkelijk plaatsen en eventueel nog verschuiven, zodat deze perfect op de plaat gedrukt wordt. Na 4 dagen heb ik de afbeelding op aluminium binnen gekregen, goed verpakt en inclusief de wandbevestiging. Alles uitgemeten en opgeplakt, zoals stond beschreven. Na een half uur mocht ik de foto ophangen. En hij hangt prachtig! Superkwaliteit en snelle levering. Saal-digitaal bedankt dat ik de wanddecoratie mocht testen, uiteraard weer zeer tevreden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.